Haaveilkaa ja toteuttakaa!

 

Mahtava fiilis! Tuli just uimasta/ vesijuoksemasta ja olo on ihanan uupunut. Olikin jo aika taas aloittaa kuntoilu. Viime kerrasta on ihan liian kauan. Jotenkin nää kylmät ilmat sai laiskistumaan kuntoilun(kin) suhteen. Aina oli helppoa keksiä muka pätevä syy miksi ei lähtisi kuntosalille, esim "jäädyn kävellessä". Hahah! No nyt se on tehty! Liikkeelle lähdetty, eikä paluuta täydelliseen laiskuuteen toivottavasti ole. 

Oman liikuntalajin löytäminen voi muuten olla ihmeen vaikeaa! Tuntuu, että oma urheiluharrastus on aina ollut on-offia ja laji vaihtunut tuon tuosta. Ala-asteella oli kivaa yleisurheilu, yläasteella ja lukiossa tanssit, kuten street dance, moderni ja jazz. Sitten joskus lukion jälkeen iski laiskuus, ettei oikeen tehny muuta kun vatsalihaksia kotona silloin tällöin. Kun sitä oli kestäny pari vuotta niin innostuinkin pyöräilystä, lenkkeilystä ja pilateksesta. Pilatesta tosin harrastin vaan omatoimisesti. En jostain syystä oikein viihdy ohjatuilla tunneilla. 

Pikkuhiljaa olen kai päätymässä siihen, että paras urheilumuoto mulle olisi uinti ja kuntosali. Lenkkeily silloin tällöin, että saa raitista ilmaa. Ootko sä jo löytänyt oman lajisi vai pohditko vielä? Liikkuminen kannattaa, sillä ihan tän hetkiseen fiilikseeni vedoten voin suositella sitä kaikille (muillekin) sohvaperunoille! Ja seura on tietenkin motivointiin aika kiva. Itse olin tänään uimassa just ystävän kanssa ja oli paljon hauskempaa.

Ajattelin muuten ehkä toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni ja ottaa ratsastustunteja. Kalliitahan ne on, jotain 30-40e tunti, mutta se olis varmasti sen arvoista. Oon jo pitkään huomannu päiväunissa ja yöunissa haaveilevani ratsastamisesta rannalla. Niin, siis harrastin ratsastusta kaksi vuotta ollessani 14-16-vuotias, mutta sitten se jäi muiden harrastusten varjoon. Suosittelen siis kaikkia tutkimaan myös omia unelmiaan. Pohtimaan sitä, mitä todella nauttisi tehdä. Aika usein saatamme unohtaa ne asiat, jotka todella tuovat meille hurjasti iloa! Se on upeaa, kun ne asiat löytää uudestaan. Itse olen ihan innoissani tästä ratsastusideasta. Haaveilkaa, haaveilkaa ja toteuttakaa!