Paras suhde, sen 8 kivaa puolta.

 

 

1. -  Olla aidosti oma itsensä ja sillä fiiliksellä mikä on

Hyvä suhde edellyttää tätä molemmilta osapuolilta. Suhde, jossa jompikumpi teeskentelee, esim ei kerro aidosti jos pahoittaa mielensä tms, voi olla pidemmän päälle todella raskas. Siis aitoutta suhteeseen molemmin puolin!

 

2. - Olla uskollinen ja rehellinen

Koen todella tärkeäksi sen, että voin luottaa uskollisuuteen suhteessa. Samaa tietenkin edellytän itseltäni. Mielestäni suhde voi toimia vain jos siinä ollaan uskollisia.

 

3. -  Halata ja suukottaa ekaksi kun nähdään tai erotaan

On upeaa osoittaa välittämistä aina kun tavataan hymyllä ja suukolla. Siinä tulee hetkessä onnellinen ja hyväksytty olo.

 

4. -   Kertoa arjestaan esim omasta työpäivästä

On hauskaa kertoa ajasta jolloin ei olla yhdessä. Esim kertoa kavereiden hauskoista tapaamisista tai työpäivän kommelluksista. Kertominen auttaa ymmärtämään paremmin toisen päivän fiiliksiä.

 

5. -   Kutsua uudella, hauskalla tai imartelevalla lempinimellä

Nimittely on hauska tapa osoittaa toisen olevan tärkeä. Kuinka söpöä onkaan saada tekstari: "Mites kaunokaisen päivä siellä?"

 

6. -  Hassuttelu/ hulluttelu

Huumori on suhteen suola. Huumorilla voi katkaista kinan ja pieni yhteinen leikkisä painihetki voi vahvistaa suhteessa yhteenkuuluvuutta :)

 

7. - Itsepäisyys ja joustavuus samassa paketissa

On hieno taito osata tarpeentullen joustaa ja toisaalta taas myös pitää kiinni omasta mielipiteestä. Jos mielenkiinnot ovat erilaisia, joustaminen voi silloin tällöin olla tarpeen. On kuitenkin myös tärkeää ymmärtää, että ihmiset vaan on erilaisia, ja sallia toiselle oma tahto.

(esim ei jätä menemättä jääkiekkomatsiin jos itse haluaisi mennä, mutta toinen ei jaksa lähteä)

 

8. - Kaverit on yhteisiä ja omia

Ihanteellista on, että molemmilla on omia kavereita, joita voi nähdä ihan itsekseen. Joskus on kuitenkin hauskaa myös yhteinen hengaus. Sellaista kannattaa välttää, että kaikki tehtäisiin vain yhdessä (tai niin että toinen on aina mukana).